Proiectare
Peisagistică

Realizarea unei grădini presupune etape inteligente de proiectare a peisajului. Creează cu ușurință un spațiu de locuit în aer liber, așa cum îl visai, iar noi te ajutăm să-l personalizezi după propriile dorințe.
De la conceperea planului la îndeplinirea obiectivelor, de la vis la realitate, alături de specialiștii noștri poți obține o grădină incredibil de frumoasă. Pe baza principiilor arhitecturii peisagistice de tip 2D și 3D, grădina mult visată capătă o construcție complexă și complet personalizată.
Un proiect de arhitectură peisagistică nu se limitează doar la schițarea teoretică pe hârtie, ci și la transpunerea în practică prin soluții și asistență tehnică oferite la toate problemele și întrebările ce pot apărea până la maturitatea unei grădini (uneori, până la 2-3 ani).

Proiectare Peisagistică

Garantăm calitatea modului de colaborare în care specialiștii noștri au demonstrat prin experiență, pasiune, meticulozitate și răbdare că reușesc să creeze o oază de relaxare și intimitate. Proiectarea peisajului de dezvoltare ține de cont de climă, sol, pantă și expunerea terenului. Astfel, sistemul nostru de proiectare poate oferi rezultate neașteptat de frumoase și inteligent realizate.

Contactează-ne