Contracte de tip lohn? Intermediere client-furnizor?
Plasare de comenzi in domeniul textil? - Caromtex

English   Français
Caromtex - Companie romano-canadiana specializata in consultanta in domeniul textilCaromtex - Consultanta in domeniul textil
Caromtex - Canada Romania Textile

Repere Caromtex

   Caromtex Consulting este o societate de drept român, înfiinţată în anul 2005 la Iaşi, cu o structură de acţionariat mixtă româno–canadiană.

   Activitatea societăţii constă în plasarea de comenzi în domeniul textil urmată de supervizarea tehnică şi calitativă în toate etapele procesului de fabricaţie: începând cu proiectarea modelului sau a schiţei (contracte ce integrează proiectarea) şi recepţia materiei prime (contracte lohn) până la livrarea produselor finite.

   Oferim consultanţă tehnică de specialitate atât beneficiarului dar mai ales fabricanţilor, prin intermediul inginerilor noştri specializaţi în domeniul textil, bine pregătiţi şi cu o îndelungată experienţă în proiectare CAD şi producţie.

   Misiunea noastră este de a intermedia între furnizor şi client prin oferirea asistenţei tehnico-calitative şi organizaţionale fabricanţilor; în aceeaşi măsură urmărim îndeplinirea obiectivelor propuse de către client şi anume: atingerea expectanţelor în ceea ce priveşte proiectarea, obţinerea nivelului de calitate dorit şi eficientizarea activităţii de producţie începând cu negocierea preţului şi a termenelor de livrare până la monitorizarea consumurilor şi implicit gestiunea stocurilor restante.

Caromtex dezvoltă 4 principii care stau la baza filosofiei sale de lucru:

Respect
   Noi credem în integritate, respect şi onestitate. Dorim să facem o pasiune pentru excelenţă în serviciile către oameni, prin intermediul oamenilor.

Integralitate
   Oferim un pachet complet şi integrat de soluţii tehnologice, organizaţionale şi de marketing pentru îndeplinirea cerinţelor clienţilor noştri. Abordarea noastră integrată bazată pe o experienţă intensivă ne permite să oferim soluţii dar şi consiliere în implementarea lor.

Interacţiune
   Abordăm o atitudine interactivă în consultarea clientului şi a colaboratorilor noştri. Ne concentrăm pe relaţiile de termen lung bazate pe menţinerea unor standarde înalte de calitate pentru serviciile de consultanţă oferite clienţilor noştri.

Independenţă
   Suntem o companie privată independentă ce oferă servicii de consultanţă neutre şi nemijlocite tuturor clienţillor noştri. Inginerii noştri sunt certificaţi ca auditori interni conform DIN EN ISO 9000 (TÜV Thüringen) şi specialişti în management industrial (REFA) şi proiectare CAD pe staţii grafice de lucru.

Colaborăm cu clienţi din Franţa, Belgia şi Canada, acoperind o arie extinsă de servicii.

Caromtex Consulting- Canada Romania Textile
Valid HTML 4.01!          Valid CSS! Website design solutions in Montreal, Canada